Amenajare casa - Castigatoarea concursului CASA MEA FRUMOASA

Camenajare casa concurs 4interiorastigatoarea concursului CASA MEA FRUMOASA orgnizat de 4interior, este d-na Maria P.


Suntem incantati de fotografiile care prezinta casa premiata, astfel ca dorim sa facem cunoscut publicului larg, bunul gust al unor persoane care pun suflet in amenajarea, mobilarea si decorarea casei. O felicitam pe d-na Maria pentru tot ceea ce a realizat. Pentru stilul ales, combinatia de culori si texturi, pentru accesorizare si nu in ultimul rand pentru un design unitar.


amenajare casa concurs 4interior

Expunem mai jos, descrierea proprietarei, considerand ca este persoana cea mai potrivita sa prezinte minunata sa locuinta.

 

 

In apropiere de Municipiul Suceava, la aproximativ 16 km - casa P+1

 

"Sătui de aglomeraţia de la oraş şi zgomotul infernal am decis să ne construim o căsuţă undeva în apropierea orasului Suceava. S-a pus imediat problema bugetului. Aveam ceva bani stranşi, dar am preferat să îi economisim pentru construcţia în sine, folosind un teren lăsat mostenire de la părinţii mei. La început am vrut o casă mai mică, dar pe parcurs planurile s-au schimbat în ideea că avem copii şi merită un spaţiu generos.


 amenajare casa concurs 4interior

Nu am avut o sursă anume de inspiraţie şi nici nu  a m apelat la un specialist în domeniu, deşi sunt sigură ca ne-ar fi fost de m are folos. Am dat frâu imaginaţiei şi am încercat să ne înc adrăm în buget.

 

 

În continuare vă prezint munca  noastră de o viaţă de care suntem tare multumiti şi mândri. Bineînteles că mereu există loc de mai bine, dar momentan nu simţim nevoia unei schimbări.

 

 amenajare casa concurs 4interiorDormitorul nostru

 

Ne-am dorit un dormitor spaţios, în culori calme, neutre, un spaţiu de odihnă adevărată, fără surse de distragere a atenţiei.


Am optat pentru un pat matrimonial cu oglinzi şi comode laterale pe care am aşezat lămpi pentru a da camerei o lumină caldă, intamenajare casa concurs 4interiorimă şi spre norocul nostru am găsit şi lenjerie de pat asortată.

 


 

Tablourile florale întregesc aspectul întregii încăperi înveselind atmosfera. Am ales o comodă albă cu oglinzi mari, foarte utilă şi în acelaşi timp simplă. 

 

amenajare casa concurs 4interiorMomentan copii nu mai locuiesc cu noi, însă avem 2 dormitorare în plus (au fost ale copiilor noştri), pentru eventualii musafiri.

 

 

Am ales culori mai tari, vesele. Ne plac foarte mult obiectele de artă, nu pot spune că suntem colecţionari, dar iubim lucrurile de calitate, făcute manual şi fiecare cameră este accesorizată cu câte un tablou, o lampă, o statuetă sau o vază. 


amenajare casa concurs 4interior

O parte sunt primite cadou de la buni prieteni care ne cunosc pasiunile. Am preferat pentru mobilă lemnul masiv, fiind o investiţie pe termen lung, calitatea fiind net superioară produselor din pal. Cea mai mare parte este făcută pe comandă, după gusturile şi nevoile noastre. Nu ne place înghesuiala şi am crezut de cuviinţă ca este mai plăcută o cameră mai aerisită decât una încarcată peste măsură.

 

 Aceste 3 dormitoare prezentate se află la etajul casei, unde se află şi  una din cele 2 băi, dar si un mic birou.

 
amenajare casa concurs 4interiorLa parter avem un spaţiu deschis, de zi, unde primim musafirii şi unde în general ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber. Tot aici avem şi  bucătaria.

 
Încep prin a vă prezenta livingul, în care avem o canapea alba pe rotund, foarte utilă atunci când vine multă lume. Am ales animal print şi culori calde, care să nu obosească ochiul. În mjloc avem o măsută pentru servit cafeaua.

 

 Bineînteles că nu lipsesc câteva ghivece cu flori, un fotoliu şi câteva obiecte decorative.

 

amenajare casa concurs 4interior

Sufrageria se continuă cu spaţiul unde avem un semineu, o masă şi televizorul. 

 

Bucătăria este foarte spaţioasă şi bine utilată. Am conceput-o în ideea că şi după căsătorie copii vor locui cu noi, dar ei au optat pentru viaţa la oraş. Vin insă în vizită la fiecare sfârşit de săptămână şi ne bucurăm nespus.


 amenajare casa concurs 4interior

 
 

 

Locul de servit masa nu este foarte mare însă am preferat un spaţiu separat de bucătărie. Am păstrat linia elegantă, simplă şi linistitoare. Lustra este una clasică, la fel ca şi celelalte corpuri de iluminat din intraga casă. Masa, scaunele şi restul mobilei sunt intr-o culoare deschisă, din lemn. 

amenajare casa concurs 4interior

 

 

Baia principală

Aceasta a fost construită cu multă dragoste, dar şi cu sacrificii şi muncă.

 

 

 

 

 


amenajare casa concurs 4interior

Am preferat tâmplăria de lemn, facută la comanda în locul tâmplăriei de termopan.

 

Între timp am montat şi perdele, atât de zi cât şi de noapte.

 

Nu sunt o maestră a cuvintelor, însă mi-a făcut o deosebită plăcere să vă prezint casa noastră." (fam. P)

 


Data articol: 30-06-2011

Comenteaza articolul:

*Numele tau:
Titlu:
*Comentariu:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Comentarii articol:

Nu exista comentarii pentru acest articol

Amenajare casa - Castigatoarea concursului CASA MEA FRUMOASA
Magazin online unde puteti gasi mp3 playere, mp4 playere, mp5 playere, portabile audio :: Coolspace.ro
Camera Fete Roz Sweet Pink
Mobilier camera copii si tineret Starfall
amenajare exterioara-terasa
proiect rezidential-locuinta privata
design interior spatiu comercial
design interior spatiu comercial
design interior spatiu comercial
concept design interior rezidential
CasSa_Mhea
  De câteva zile bune, mașinuțe cântătoare ne anunță că OBI deschide din 8 Decembrie cel mai mare târg de Crăciun. Ei se laudă, printre altele, cu cei mai frumoși brazi, cele mai strălucitoare globuri și cele mai variate decorațiuni. ... detalii...
Va invitam, in elegantul decor din perioada Belle Epoque – Palatul Cesianu Racovita,  astazi Galeriile Artmark, la o conferinta interactiva despre legatura dintre moda si pictura de la sfirsitul secolului XIX . detalii...
  Franke, lider pe piaţa locală de sisteme incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic, le-a pregătit clienților o surpriză care să îi ajute să-și înfrumusețeze casele de sărbători.    Oferta Franke Sirio 4 ... detalii...
Interior Store lanseaza campania de design si reduceri Living in My Home! Incepand cu 25.09, Interior Store lanseaza o noua campanie de design si reduceri, Living in My Home!  Prin intermediul ... detalii...